Sunday, 15 May 2011

Tukar Gold bar Kepada barang Kemas


Tukar dari Gold Bar Kepada Barang Kemas Ye...


salam buat semua..

Anda ada masalah dengan Gold Bar tak boleh  gadai di Bank..ha ini satu peluang..anda boleh tukar dengan syarikat kami untuk mendapatkan barang kemas 999..pasti cun punya...dan menguntungkan anda...jom pi tukar gold bar kepada Rantai atau gelang emas 999   Hubungi saya 019 577 6858

4 comments:

Dinar Pulau Mutiara said...

jom buat tukar..tak rugi pun

Miecyber said...

Menarik...

4 beranak perompak berjubah

Saya dah masukkan link blog tuan ke blog list saya..

Zaiedan said...

boss kalau buleh...post gambar barang kemas serta berat/gred emas tu kat sini...pasti lebih menarik hehehe.. :D

Che Wan said...

Salam..mcm mne nk bt pertukaran ni?ada kenakan apa2 caj x?

klik2

Abu Bakar Ibn Abi Maryam melaporkan bahawa beliau mendengar Rasullah S.A.W bersabda :

Akan tiba satu zaman di mana tiada apa yang tinggal dan boleh digunakan oleh umat manusia, maka simpanlah Emas Dan Perak.

(Musnad Imam Ahmad Ibn Hanbal)

Rakan Niaga Di Kehendaki

Rakan Niaga Di Kehendaki